Waar staan wij voor?

Architectenbureau Lockefeer  ontwerpt, adviseert en begeleidt vanuit een filosofie waarin wij ernaar streven dat Ethiek (... duurzaamheid), Esthetiek (... Schoonheid) en Economie ( ...geld) in balans zijn. Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Daarbij  maken wij  logischer wijze gebruik van hedendaagse  3D teken- en 3D maaktechnieken. Deze technieken stellen ons in staat om snel,  doeltreffend en dus betaalbaar uw programma van wensen/eisen te vertalen naar een mogelijk ontwerp.

Wij zijn betrokken bij dit hele proces en zijn er gebaat bij dat u als opdrachtgever tevreden bent over het resultaat zowel op Ethisch, Esthetisch als Economisch gebied.

.

Wat kunt u verwachten ?

Allereerst onderzoeken wij of uw programma van wensen/eisen haalbaar is.  Bij haalbaarheid starten wij het ontwerpproces en daarbij gaan wij al in een vrij vroeg stadium het gesprek  aan met allerlei betrokkenen  van gemeente tot de aannemer(s) en onderaannemers.

Omdat wij de beschikking hebben over inzichtelijke 3D teken- en daaraan gekoppelde  financiële bereken technieken kunnen wij u tot in detail laten zien wat een bepaalde ontwerp beslissing voor financiële gevolgen kan hebben.

.

Wat zijn de kosten?

Het Honorarium wordt berekend op  een van de volgende wijzen:

  1. Uurtarief*
  2. Percentage  van de bouwsom**
  3. Vooraf overeengekomen bedrag
  4. Combinatie van 1,2 & 3

De hoogte van het uurtarief * of - zo daar voor gekozen wordt - de hoogte van een percentage van de bouwsom** zijn afhankelijk van de complexiteit van de opdracht. Alles wordt vooraf schriftelijk vastgelegd conform STB-2014

Voor meer info bel: 06 510 510 05

Kosten consult op spreekuur

Een consult beslaat minimaal een kwartier tot maximaal een uur. U bepaalt zelf - vooraf - de lengte van het consult. Per  kwartier wordt voor het consult 20 euro exclusief BTW in rekening gebracht.

Voor meer info of voor een afspraak bel : 06 - 57028850

Disclaimer: